FI | SV

Mittauslaitteet

imc mittauslaitteilla tiedonkeruu erilaisilta antureilta on sujuvaa. Korkealaatuisen elektroniikan lisäksi on laitteilla erinomainen käytettävyys. Tämän ansiosta säästyy aikaa käytettäväksi huolelliseen työskentelyyn.

Tutustu imc laitteisiin

Ohjelmistot

Mittausdatan hallinta ja jälkikäsittely on tärkeä osa mittaustoimintaa. Oikeilla ohjelmilla suurestakin datamäärästä saadaan esille etsityt ilmiöt.

Tutustu imc ohjelmistoihin

Telemetria

Telemetrialaitteilla voidaan mitata myös antureilta jotka sijaitsevat paikoissa, joihin kaapelin vieminen ei ole mahdollista.

Lisää telemetrialaitteista

Anturit

Lineaarista asemaa mittaavat LVIT anturit ovat kosketuksettomia ja kestäviä induktiivisesti toimivia antureita. Iskun pituus suhteessa anturin pituuteen on suuri.

Tutustu ASG anturivalikoimaan

Edustukset

Alliance Sensor Group
Lineaarianturit siirtymän mittaamiseen, vahvistimet ja tarvikkeet.
www.alliancesensors.com
imc Test & Measurement GmbH
Saksalainen imc valmistaa mittauslaitteita ja ohjelmistoja koneteollisuuden tuotekehitys ja testauskäyttöön. Laitteet pystyvät fysikaalisten suureiden älykkääseen tiedonkeruuseen, itsenäisesti ilman ohjaavaa tietokonetta. imc:n tuotevalikoimasta löytyy sekä kiinteästi asennettavia että mobiilisti käytettäviä laitteita.
www.imc-tm.com
Kraus Messtechnik GmbH
Baijerissa toimiva KMT valmistaa telemetria ja tiedonkeruulaitteita joilla voidaan mitata suureita langattomasti. Valikoima on laaja ja soveltuu teollisuus- ja kenttäkäytöön haastavissakin olosuhteissa.
www.kmt-telemetry.com
Labortechnik Tasler GmbH
LTT valmistaa mittauslaitteita nopeaan tiedonkeruuseen ja ohjaukseen. Laitteet soveltuvat erityisesti nopeille ilmiöille, kuten räjäytyksille.
www.tasler.de

Yhteystiedot

Oy Joal Engineering Ab
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
Finland

Y-tunnus: 2961950-1
ALV-tunniste: FI29619501

Aleksi Pihkanen
aleksi@joal.fi
+358 40 586 2315

Sijainti kartalla